Links Verkopen

Heb je een aantal websites in je bezit en wil je hier geld mee verdienen? Dat kan heel eenvoudig via Linksmarkt! Via ons platform kun je advertentieruimte op je website(s) ter beschikking stellen. Adverteerders kunnen dan direct een link kopen op je website(s). Met het verkopen van je eigen links help jij anderen met linkbuilden om weer hoger te komen in Google.

Je bepaalt zelf van tevoren de prijs voor het plaatsen van een link. Linksmarkt ontvangt over elke verkoop een fee. Bij het toevoegen van een website zie je hoe hoog de fee van Linksmarkt is over de prijs die je rekent.

Het bedrag dat je verdient met de verkoop van links wordt toegevoegd aan je accountsaldo. Je kunt dit besteden om zelf links te kopen of je kunt op elke eerste maandag van de maand laten uitbetalen. Hierbij geldt een drempel van 25 euro.

De volgende commissies worden gehanteerd op de onderstaande prijzen:

  • €0,- tot €25,- vragen wij 25%
  • €26,- tot €50,- vragen wij 22.5%
  • €51,- tot €75,- vragen wij 20%
  • €76,- tot €100,- vragen wij 17,5%
  • €101,- tot €150,- vragen wij 15%
  • €151,- tot €200,- vragen wij 12,5%
* Deze commissies kunnen ten allen tijden gewijzigd worden. (Zie onze Algemene voorwaarden punt 3.7)

Jij bent zelf als publisher op ons platform verantwoordelijk voor het plaatsen van de gekochte links op je website en aan de afgesproken plaatsingstijd te houden. Tevens ben je als publisher verantwoordelijk voor je eigen assortiment. Plaats je na 72 uur pas de link? Dan wordt er 5% van de verkochte link afgetrokken.

Zorg ervoor dat je website gecrawld kan worden door onze robots. Als er een robots.txt file bestaat die spiders Disallowed kunnen wij de website niet controleren. Een website die dit blokkeert, mag zich niet aanmelden op Linksmarkt.

Hoe start je met het verkopen van links?
Als je links wilt verkopen via Linksmarkt, moet je eerst een account aanmaken. Vervolgens kun je één of meerdere websites toevoegen. Hierbij geef je de URL’s van de specifieke pagina’s op, bepaal je de prijzen en geef je aan in welke hoofd- en subcategorie de website valt.

Met een account op Linksmarkt kun je links kopen én verkopen. Je kunt dus ook direct links kopen van andere websites.

Wil je dus een passief leuk inkomen verdienen?
Meld je websites aan bij Linksmarkt.nl en verdien vanzelf geld met het aanbieden van je website.